چند سالی است که نمونه جدیدی از پنجره به اسم پنجره دوجداره به بازار عرضه شده که آسایش و آرامش را برای ساکنین به ارمغان آورده است.
در این مطلب قصد داریم به معرفی این پنجره و عرضه آن برای خرید آسان شما مشتریان عزیز بپردازیم.
در مقایسه با درب و پنجره های قدیمی که از پروفیل آهن تولید می شدند و علاوه بر افزودن بار اضافی بر ساختمان، به مرور زمان در اثر شرایط جوی دچار زنگ زدگی می شوند، پروفیل های یو پی وی سی که اخیراً وارد بازار شدند بسیار باکیفیت اند و از مقاومت بالایی در برابر تغییرات آب و هوایی برخوردار می باشند.
پنجره دوجداره از شیشه های دو جداره با فریم UPVC تولید می شود. یو پی وی سی نوعی جایگزین برای آلیاژهای فلزی و غیر فلزی در ساخت درب و پنجره می باشد.
از ویژگی های بارز این پنجره ها می توان به وزن سبک، مقاومت بسیار بالا در برابر تغییرات جوی و عدم اشتعال پذیری اشاره نمود. اساس پنجره دو جداره بر پایه شیشه دو جداره است.
در این نوع پنجره دو یا چند لایه شیشه به کمک نوار اسپیسر که دور تا دور آن ها قرارگرفته از همدیگر جدا شدند و فضای بین شیشه ها با هوا یا گاز آرگون و یا SF6 پر می شود.
اسپیسرها اصولا از جنس آلومینیوم هستند که درون آن ها با ماده سیلیکا ژل که نوعی رطوبت گیر است و رطوبت هوای بین دو شیشه را جذب می کند پرشده است.
پروفیل پی وی سی (PVC) چیست؟
کلمه پروفیل، یک کلمه با ریشه انگلیسی به معنای مقطع ثابت و طول زیاد است. این کلمه در ساخت و سازهای عمرانی و ساختمان سازی و حتی ماشین سازی برای قطعات فولادی مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. ولی منظور از پروفیل یو پی وی سی، پروفیلهایی است، که در مقاطع مختلف و برای تولید و ساخت افراد دربها و پنجرههای دوجداره یو پی وی سی مورد استفاده قرار میگیرد.
پروفیل پی وی سی هم، به پروفیلی می گویند که از ماده پلیوینیلکلرید ساخته شده و از پلاستیک کننده ها برای نرم و منعطف کردن آن استفاده میشود. حال اگر از پلاستیک کننده استفاده نشود، به آن پروفیل یو پی وی سی میگویند.
پروفیل UPVC به انواع مختلفی تقسیم میشود که به ان ها در ادامه اشاره خواهیم کرد:
1.پروفیل فریم
پروفیل فریم یکی از رایج ترین پروفیل UPVC میباشد. چرا که در چارچوب تمامی دربها و پنجرهها به عنوان فریم مورد استفاده است.
2.پروفیل میانی
از این پروفیلها در ساخت و تولید انواع درب و پنجره دو جداره یو پی وی سی استفاده میشود
3.پروفیل بازشو
این پروفیلها به شکل اس (S) انگلیسی تولید میشوند. این نوع از پروفیلها به انواع مختلفی تقسیم بندی میشوند. از جمله این پروفیلها میتوان به پروفیل بازشو پنجره، پروفیل بازشو درب، پروفیل بازشوی کشویی اشاره کرد.
4.پروفیل پنل
این نوع از پروفیلهای یو پی وی سی معمولا دارای ارتفاع دیواره داخلی و خارجی ۱۰۰ میلی متری میباشند.
5.پروفیل زهواره
از پروفیل یو پی وی سی زهواره برای ثابت نگه داشتن شیشههای تک جداره ۴ میلی متری در انواع پنجرهها و دربها استفاده میشود.
6.پروفیل لوله
به طور کلی باید گفت که پروفیلهای لوله و اتصالات لوله برای پنجرههایی که قاب آنها هلالی افقی است، مورد استفاده قرار میگیرد.
در مورد مزیت این محصول استحکام و دوام بالا در طولانی مدت، عایق بودن صوت و حرارت، مقاوم در برابر نفوذ رطوبت و اثر شرایط محیطی، پایداری در برابر خراشیدگی یا زنگ زدگی، مهمترین ویژگی های پروفیلهای یو پی وی سی هستند.
ممنون که تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید. شما میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و سفارش پنجره دوجداره با کیفیت از طریق سایت سارای وین با ما در ارتباط باشید.
بدون دیدگاه